Home / Njoftime dhe Aktivitete / Merr pjesë në sondazhin e Eurodesk, ndaj eksperiencën tënde dhe fito!

Merr pjesë në sondazhin e Eurodesk, ndaj eksperiencën tënde dhe fito!

 

Jeni nga mosha 13 deri ne 35 vjeç? Na tregoni eksperiencën tuaj të kërkimit për të marrë informacion rreth mundësive jashtë vendit dhe na ndihmone ne për të përmirësuar informacionin e lëvizshmërisë.

Keni menduar ndonjëherë të merrni pjesë në një experiencë jashtë vendir tuaj, për vullnetarizëm, studime, trajnime ose punësim? Sondazhi i Eurodesk pyet të gjithë të rinjtë nëpër Europë rreth eksperiencave të tyre për mënyrën e kërkimit të informacionit. Qëllimi i Eurodesk është t’i sigurojë të rinjve informacion të lejueshëm, cilësorë dhe të lehtë rreth mundësive ndërkombëtare.

Ne duam të dimë:

  • Çfarë mundësish po kërkoni?
  • Ku po kërkoni/gjeni frymëzimin tuaj?
  • Për çfarë informacioni jeni më tepër të interesuar që të merrni?

Ky sondazh zgjat rreth 10 minuta dhe  është në gjuhët e mëposhtme: Shqip, Bullgarisht, Kroate, Çeke, Gjermane, Frenge, Greke, Italiane, Rumune, Spanjolle, Turke etj.

 

Fito një çmim

Ata të cilët do të përfundojnë këtë sondazh do të kenë mundësinë të fitojnë 3 karta dhuratash.

  • Çmimi i 1: 50 EURO kartë dhuratë të përdorshme në Amazon, Netflix or iTunes
  • Çmimi i 2 dhe 3: 25 EURO kartë dhuratë të përdorshme në Amazon, Netflix or iTunes

 

Rregullat e konkursit

  • Ju duhet të përfundoni të gjithë sondazhin.
  • Ju duhet të jeni dakord për të marrë pjesë në konkurs.
  • Ne pranojmë vetëm një hyrje për person.

Plotëso sondazhin duke klikuar këtu!