Home / Kurse dhe Trajnime / Kurs intensiv i lëndëve Matematikë dhe Fizikë

Kurs intensiv i lëndëve Matematikë dhe Fizikë


Të enjten në orën 17.00 pranë ambjenteve tona fillon kursi intensiv i lëndëve Matematikë dhe Fizikë për Inxhinierinë dhe Shkencat e Natyrës.
Çmimi: 1000 lekë personi për 1 orë e 30 minuta.
Nr i pjesëmarresve në një grup: Maksimumi 10 persona
Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në inbox, në email: [email protected] ose në nr e cel: 0672888893