Home / Kurse dhe Trajnime / Kurs falas për Digital Marketing

Kurs falas për Digital Marketing

A je një i ri i papunë dhe jo në marrëdhënie shkolle që po kërkoni të rrisni aftësitë tuaja në fushën digjitale?

02HERO është programi i duhur për ju!

Organizata Youth for Social Changes ofron për ju 2 programe të cilat rrisin aftësitë tuaja të buta dhe digjitale si këshillim karriere të cilat janë të nevojshme për të gjetur një punë në kohën e digjitalizimit. A e dini cila është pjesa më e mirë e programit? Programi është pa pagesë. Në fund të kursit 6 mujor, ju do keni mundësinë të tregoni çfarë keni mësuar te punëdhënës të mundshëm ku mund t’ju ofrohet një punë ose internship. Kursi do të zhvillohet në Tiranë duke filluar nga muaji Nëntor 2021. Kliko këtu për më shumë informacion.

Aplikoni këtu për kursin Digital Marketing