Home / Kurse dhe Trajnime / Kurs Falas, Spanjisht për fillestar

Kurs Falas, Spanjisht për fillestar

  1. Takim dhe përshëndetje

Mëso si të përshëndesësh njerëzit, dhe të diskutoni rreth vendit  ku jetoni dhe çfarë bëhet në 6 kurset e para spanjishtes për fillestar.

Ky kurs është pjesë e programit “Spanjisht për fillestar”, i cili do t’ju ndihmojë për të mësuar spanjishten fillestare dhe për të zbuluar botën e folur spanjisht.

Rreth kursit:

Ky kurs ndahet në 6 pjesë dhe ky është moduli i parë i  programit Spanjisht për fillestarë  

Ky kurs do ju shpjegojë ju gjuhën fillestare, kështu që ju do të keni mundësine të :

  • të përshëndesni njerëzit dhe të përshkruani veten tuaj dhe të tjerët;
  • të flisni rreth vendit ku jetoni dhe vendit të origjinës;
  • të flisni rreth gjërave që ju bëni;
  • tëflisni rreth gjuhëve që flisni;
  • të kërkoni sqarim ose ripërsëritje kur nuk kuptoni dicka.

Filloni të flisni, dëgjoni, lexoni dhe shkruani në Spanjisht.

Përgjatë kursit 4 javor, ju do të mësoni disa folje dhe shprehje të cilat ju ndihmojnë të komunikoni me njerëzit në nivel fillestar.

Ju do të filloni të zhvilloni 4 aftësitë gjuhësore të të folur, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit përmes një sërë aktivitetesh që përshkruan gjuhën në mjedis autentik, ndërsa audio dhe video do ju tregojnë gjuhën në veprim.

Ka një sërë aktivitetesh ku ju do të praktikoni aftësitë tuaja të të folurit, dhe kjo është e rëndësishme për ju që filloni komunikimin sa më shpejt që është e mundur.download Conni und Co 2 – Rettet die Kanincheninsel 2017 movie

 

Ju gjithashtu do të mësoni disa nga gramatika Spanjolle, duke përfshirë këtu dhe disa folje themelore. Së fundmi ju do të merrni disa këshilla se si të zhvilloni aftësitë tuaja të studimit, në mënyrë që të bëheni një nxënës i shkelqyer gjuhe.

Merrni mesimet tuaja të Spanjishtes duke blerë dy orë materiale audio të bërë nga krijuesit e kursit ” Universitet i hapur”. Këto materiale në MP3 janë një mënyrë e shkëlqyer për të praktikuar Spanjishten tuaj për të folur dhe dëgjuar kudo që të jeni. Këto shëmbuj janë ushtrime në të njëjtën temë si kursi.

Ky kurs ka për qëllim të mësoj njerëzit që nuk kanë njohuri paraprake në spanjisht dhe që duan të mësojnë gjuhën themelore për tu gjendur në botën spanjisht-folëse. Kursi do të jetë në gjuhën angleze.

Fillo kursin