Home / Njoftime dhe Aktivitete / Konkurs: “Dizajni më i mirë për materiale promovuese të Kartës Rinore Evropiane”

Konkurs: “Dizajni më i mirë për materiale promovuese të Kartës Rinore Evropiane”

Qendra jofitimprurëse Youth Act, në kuadër të projektit me AMSHC “Karta rinore evropiane si një mjet për fuqizimin e vullnetarizmit rinor” shpall konkursin e dytë :
“Dizajni më i mirë për materiale promovuese të Kartës Rinore Evropiane”. Tre fitues (i parë, i dytë dhe i tretë) do të shpërblehen në vlerë monetare.
Pjesëmarrja: të rinjtë nga mosha 16 – 26 vjeç
Na ndiqni për detaje të tjera në lidhje me konkursin.
Për informacione të mëtejshme na shkruani në [email protected]