Home / Kurse dhe Trajnime / Konferenca ndërkombëtare e të rinjve në Nepal

Konferenca ndërkombëtare e të rinjve në Nepal

 

  • Afati i fundit për të aplikuar  : 30 Qershor 2017
  • Vendi: Nepal

 

Konferenca ndërkombëtare e të rinjve (Glocal International Teen Conference) është një mundësi për të rinjtë në cështjet autentike të cilat janë të rëndësishme për ata pa qënë e nevojshme të kapërcejnë pengesat mes brezave. Është një platform për njohuri dhe experiencë ku të rinjtë mund të mësojnë në lidhje me lidershipin, fuqizimin dhe ndikimin social përmes një mjedisi pjesëmarrës dhe interaktiv me moshatarët e tyre nga e gjithë bota.

Përfitimet

Konferenca ndërkombëtare e të rinjve (Glocal International Teen Conference) bashkon mendimtarët innovator dhe udhëheqësit në shoqërinë tonë. Ky program mbulon një shumëllojshmëri të gjerë të temave të temave të ndryshme dhe në periudhë të rëndësishme për rritjen e inicimit të adoleshentëve dhe të përshtatshme për disiplina të ndryshme profesionale. Qëllimi i GITC është të ndihmojë adoleshentët të kuptojnë lidërshipin dhe fuqizimin në mjediset e sotme. Kjo konferencë do t’i ofrojë adoleshentëve një mundësi për të ndarë njohuritë e fituara dhe ato ekzistuese në fushën përkatëse të diskutimit. GITC gjithashtu frymëzon inicimin e të rinjve  përgjatë gjithë botës; të rinjtë do të marrin pjesë në seancat e prezantimeve, do të ndërveprojnë me kolegët e tyre perms një paneli diskutimi.

Pjesëmarrja

Kriteri i lejueshëm për këtë program është mosha e aplikantëve të cilët duhet të jenë 13 deri në 19 vjec, personat të cilët e shohin si mundësi për të zbuluar prespektivë të gjerë, njohuri përmes një mjedisi interaktiv me të rinj nga i gjithë globi.

APLIKIMI

Personat e interesuar duhet të plotësojnë formularin e aplikimin online dhe pjesëmarrësit e përzgjedhur duhet të paguajnë tarifën sipas lajmërimit në faqen zyrtare.

 

Apliko këtu

Link zyrtar

Kontakt

Për pyetje ju mund të kontaktoni organizatën në këtë adresë [email protected] ose kontakt në numrin  977-9843636871