Home / Njoftime dhe Aktivitete / Klubi i Vullnetarëve në ndihmë të familjeve në Elbasan

Klubi i Vullnetarëve në ndihmë të familjeve në Elbasan

Misioni i Barletasve për ti ardhur në ndihmë familjeve në nevojë vazhdon!
Nën koordinimin e Klubit të Vullnetarëve të “Universitetit Barleti” dhe në bashkëpunim me Qendrën Youth Act u shpërndanë ndihma ushqimore në Elbasan për familjet e identifikuara nga vetë studentët.