Home / Katallogu me zbritjet

Katallogu me zbritjet

Lista është e madhe! Vetëm prezantohuni me Kartën Rinore Evropiane dhe do të keni zbritje çmimesh për produkte dhe shërbime në fusha si:

Transporti: transport jasht vëndit
Arsimimi: universitete shqiptare, qendra të arsimimit pas atij të mesëm, institute trajnimi, qendra trajnimi, kurse gjuhësh, kurse kërcimi
Turizmi: agjensi udhëtimi, hotele, dhoma me qera, kampim, hostele, makina me qera
Kultura: kinema, teatër, muze, evente kulturore, koncerte
Pazari: veshje, optika, parukeri, argjendari, library, biçikleta, sende shtëpiake/ dhurata
Argëtimi/ Koha e lirë: restorante, bare, kafe, clube
Sporti: palestra
Estetika: sallone bukurie, parukeri
Shërbimiet: telefoni dhe internet

Mund të shikoni listën e të gjitha bizneseve në Shqipëri këtu: www.kartarinore.al !
Për zbritjet në çmim jashtë vendit mund të mësoni më tepër këtu: www.eyca.org !