Home / Njoftime dhe Aktivitete / Karta Rinore Evropiane tek Universiteti Europian i Tiranës

Karta Rinore Evropiane tek Universiteti Europian i Tiranës

Gjatë prezantimit të projektit “Karta Rinore Evropiane” tek Universiteti Europian i Tiranës, duke prezantuar tek studentët avantazhet, ofertat dhe zbritjet e çmimeve që ata do të përfitojnë me pajisjen me kartë, si edhe mundësitë për pjesëmarrje në projekte, trajnime dhe intership brënda dhe jashtë vendit.

I ftojmë të gjithë studentët të aplikojnë online për kartën në www.kartarinore.al