Home / Njoftime dhe Aktivitete / Karta Rinore Evropiane në Panairin e Organizatave Rinore

Karta Rinore Evropiane në Panairin e Organizatave Rinore

Me rastin e dites kombetare te Rinise,Qendra YouthAct Albania merr pjese ne panairin e Rinise organizuar nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise. Panairi do te zhvillohet ne Qendra Rinore e Tiranës dhe jane ftuar te marrin pjese te gjitha organizatat me fokus Rinor. Qendra Youth Act ne stenden e saj ofron informacion te detajuar lidhur me projektet rinore dhe Karta Rinore Evropiane ne Shqiperi. Karta ofron ulje ne produkte dhe sherbime per te gjithe te rinjte e moshes 14 – 30 vjeç. Te interesuarit mund te aplikojne per karte ne stenden e panairit. Ju mirepresim sot ne Qendren Rinore, perkrah Dhomes Kombetare te Tregtise, ne oren 10.00 – 12.00!