Home / Internship / Intership i paguar në Tunizi

Intership i paguar në Tunizi

Periudha e intershipit : 1 Korrik 2017- 1 Tetor 2017

Akomodimi i mbuluar nga organizatorët

Paga: 320 Euro në muaj

Programi AIESEC ofron një mundësi të shkëlqyer për të rinjtë që kanë aftësi shumë të mira në anglisht.

Nëse deshironi të kaloni një aventurë fantastike këtë verë, Tunizia ofron një mundësi shumë të mirë për ju!

Personat e përzgjedhur do të kenë mundësinë të japin mësime të gjuhës angleze tek studentët e gjimnazit dhe universitetit

Për më tepër informacion kontaktoni në:

Email: eni.ahmeti@aisec.net
Nr.: +355675792771