Home / Njoftime dhe Aktivitete / Inovacion & Kinematografi

Inovacion & Kinematografi

03 Shkurt 2017 – Innovation Hub Tirana 

Ky Workshop do te jetë vendi I duhur për të rinj dhe të reja, jo vetem të interesuar në teknologjinë e informacionit dhe komunikimit, por edhe në ndërthurjen dhe avantazhet që ofron teknologjia në procesin krijues në fushat e artit dhe multimedias. Të rinjtë e ftuar në këtë aktivitet do të tregojnë se me talent, imagjinatë edhe pak teknologji mund te arrihen gjera të mëdha. Në këtë takim do të evidentojmë mënyra dhe bashkëpunime të reja midis pjesmarrësve të ndryshëm.

 

Ne do të kemi mundësinë për të biseduar dhe për të diskutuar për të kaluarën dhe të ardhmen e biznesit të filmit, vështirësitë, inovacionin dhe mënyrat e ndryshme të përdorimit të teknologjisë për të përmirësuar përvojën dhe të bëjë kinemanë më tërheqëse në mënyrë qe të shihet nga më shumë njerëz.