Home / Njoftime dhe Aktivitete / IDRAPOLL | Fito shpërblime për opinionin tënd!

IDRAPOLL | Fito shpërblime për opinionin tënd!

Njihuni me platformën më të re e cila të shperblen për opinionin tënd!

Çfarë është IDRAPOLL?

 

IDRAPoll është pjesë e kompanisë IDRA Research & Consulting

 

  • IDRAPOLL nuk është thjeshtë një panel online për anketa.
  • Ne jemi një komunitet që i japim zë anëtarëve tanë.
  • Bashkohuni me ne dhe fitoni shpërblime për opinionet tuaja!

IDRA është një kompani e specializuar në hulumtime tregu dhe opinioni me zyra në Shqipëri, Kosovë dhe Vietnam. Ne jemi anëtarë të ESOMAR (European Association of Professionals in Marketing Research and Opinions) dhe respektojmë standartet më të larta të industrisë së hulumtimeve. IDRA është e certifikuar edhe me ISO 20 252 (Sistemi i menaxhimit të hulumtimeve të tregut, sociale dhe të opinionit).

 

Per me shume info vizitoni faqen: www.idrapoll.com

 

REGJISTROHU NË IDRAPOLL