Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin Valladolid, Spanjë

Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin Valladolid, Spanjë

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Valladolid, Spanjë, për semestrin e dytë të vitit akademik 2021-2022.

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët për semestrin e dytë të vitit akademik 2021-2022, në Universitetin Valladolid, Spanjë.

Llojet e mobilitetit /kohëzgjatja: -Shkëmbimin e studentëve bachelor ose master / (1 semestër);

Bursat përfshijnë: -Kompensimin mujor për studentët (850 Euro në muaj); -Kostot e udhëtimit mbulohen nga Universiteti Valladolid (1 biletë vajtje – ardhje me destinacion universitet dërgues – universitet pritës)

Afati për aplikim: 20 Shtator 2021 ora 11 a.m (Spanish Time). Për të aplikuar klikoni në këtë link: https://uvamobplus.uva.es/publico/inicio

Për t’u njohur me fushat e studimit referohuni linkut: https://uvamobplus.uva.es/publico/courses

Për më shumë informacion mbi mënyrën e aplikimit klikoni linkun: https://uvamobplus.uva.es/files/61356/31/CALL_2_EN.pdf*

Të gjithë studentët e UT, të cilët gjejnë lëndë të ngjashme me programin e tyre të studimit mund të aplikojnë. Universiteti i Valladolidit preferon aplikime të studentëve bachelor në fushat: Edukim, Shkenca humane, Shkencave të Natyrës, Telekomunikacion dhe IT, Drejtësi. Learning Agreement sipas modelit të Universitetit të Valladolid, i cili ndodhet në brendësi të aplikimit, duhet të firmoset në fillim nga Koordinatori në nivel fakulteti dhe më pas nga Koordinatori Institucional Erasmus+ në UT. Në dokumentin Learning Agreement (tabela A dhe tabela, studenti duhet të plotësojë 20 – 30 ECTS. Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në Sektorin për Marrëdhëniet me Jashtë në adresën: [email protected]. I gjithë procesi i aplikimit kryhet online.

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikim!