Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapet fushata e nominimeve për çmimin “Të rinjtë e vitit 2017”

Hapet fushata e nominimeve për çmimin “Të rinjtë e vitit 2017”

Hapet fushata e nominimeve për çmimin “Të rinjtë e vitit 2017”. Ky është viti i tretë rradhazi që Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri, vlerëson arritjet e të rinjve dhe të rejave nga i gjithë vendi dhe përpjekjet e tyre për të sjellë një ndryshim në komunitetet ku ata jetojnë! Nëse je njeri prej tyre apo njeh një të ri / të re që ka sjellë një ndryshim të matshëm në jetën e të rinjve të tjerë, nominojë tani!

 

 Afati i fundit për dërgimin e propozimeve/nominimeve është data 10 Nëntor 2017!

Apliko tani