Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapen aplikimet për programin veror te sipërmarrjes | Tiranë

Hapen aplikimet për programin veror te sipërmarrjes | Tiranë

 

Hapen aplikimet për programin veror te sipërmarrjes (Tiranë)
Shkolla e parë Verore Ndërkombetare e Sipërmarrjes në Ballkan (The Balkans International Entrepreneurship Summer School) do të zhvillohet në datat 27 Gusht- 4 Shtator 2018 në Tiranë, e drejtuar nga lektor dhe sipërmarrës i njohur shqiptar Gazmend Haxhia, Prof. Dr. Gregg Fairbrothers dhe Catalina Gorla nga Dartmouth College në SHBA, e të tjerë.

Programi, i cili kombinon liderat e sipërmarrjes nga vende të ndryshme të botës, investitorë dhe mentorë lokale, do ju prezantojë me një rrjet ekskluziv individësh që mund të ndihmojnë zhvillimin e një ideje e ta kthejnë atë në biznes.
Programi do të jetë intensiv dhe në Anglisht, po aq edukativ sa edhe trajnues.
Për detaje të tjera mos hezitoni të kontaktoni në [email protected]

Bashkohuni programit më ekskluziv në Tiranë në 27 Gusht- 4 Shtator dhe përfitoni nga rasti për të ndërtuar e zhvilluar një ide biznesi brenda një javë!

Apliko këtu!