Home / Njoftime dhe Aktivitete / Fillon ndërtimin i “Social Qendër Komunitare”

Fillon ndërtimin i “Social Qendër Komunitare”

Filluan punimet për ndërtimin e “Social Qendër Komunitare”,projekt në bashkëpunim me Bashkinë Roskovec dhe Youth Act Center dhe me financim të IADSA.

Me shtimin e popullsisë dhe sidomos grupmoshave të reja, kërkesat dhe nevojat e tyre janë në rritje. Prandaj ky projekt po mundëson ndërtimin e kësaj qendre, qëllimi i së cilës është të ndihmojë të rinjtë të zhvillojnë horizonte, të shpalosin idetë dhe mendimet e tyre, të përkrahen dhe të argëtohen.
Kjo është një mundësi shumë e mirë për të rinjtë dhe jo vetëm, për të njohur dhe zhvilluar më shumë veten e tyre.