Home / Njoftime dhe Aktivitete / EYCA & Uniplaces bashkohen për të ndihmuar studentët dhe të rinjtë ndërkombëtarë në shfrytëzimin maksimal të aventurave të tyre jashtë vendit

EYCA & Uniplaces bashkohen për të ndihmuar studentët dhe të rinjtë ndërkombëtarë në shfrytëzimin maksimal të aventurave të tyre jashtë vendit

Jemi të lumtur t’ju bëjmë me dije se EYCA dhe Uniplaces kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me qëllim ofrimin e mundësive më të shumta dhe më të mira për lëvizjen e studentëve dhe të rinjve në Europë.

Uniplaces është kompania globale e besuar për akomodimin e studentëve. Faqja online ofron një shërbim unik për studentët-ajo bën të mundur një mënyrë të lehtë që ata të rezervojnë akomodimin plotësisht online. Uniplaces dëshiron që studentët të ndjehen të sigurt gjatë rezervimit, por edhe njeh vlerën e ofruesve të një akomodimi të mirë. Uniplaces i jep të dyja palëve shërbimin e shkëlqyer që meritojnë, duke rinovuar një treg të vjetëruar dhe duke ndryshuar, në këtë mënyrë, botën.

Gjatë veprimit për qëllimin e përbashkët të inkurajimit të lëvizjes së të rinjve, EYCA dhe Uniplaces kanë vendosur të bashkojnë forcat në një sërë fushash. Si fillim, bashkëpunimi mundëson 30% ulje në çmimin e shërbimit të Uniplaces për të gjithë mbajtësit e Kartës Rinore Evropiane të cilët rezervojnë akomodimin e tyre. Kjo zbritje e çmimit mund të arrijë deri në 50% për të gjitha rezervimet e bëra nga 1 Janar deri në 30 Qershor 2016. Më tepër informacion mbi këtë zbritje mund të gjeni këtu: http://www.eyca.org/discounts/search?q=uniplaces&country_id=&x=0&y=0

Për më tepër, mbajtësit e Kartës Rinore Evropiane do të kenë mundësinë e pjesëmarrjes në konkursin e bursave të Uniplaces dhe të fitojnë akomodim pa qera për periudhën e studimeve, trajnimit apo eksperiencës së tyre si vullnetarë jashtë vendit.

EYCA dhe Uniplaces angazhohen të vazhdojnë mbështetjen e njëra-tjetrës në programet për lëvizjen e të rinjve edhe në të ardhmen, kështu që përditësohuni për të reja edhe më të mira!

Për t’ju mundësuar kodin që nevojitet për uljen e sipërpërmendur të çmimit na kontaktoni në [email protected] .