Home / OFERTË – EasyPay

OFERTË – EasyPay

EasyPay në bashkëpunim me Kartën Rinore Evropiane tashmë më pranë të rinjve.

Duke filluar nga sot për një periudhë 3 mujore, të gjithë të rinjtë të cilët do të aplikojnë online për kartën rinore do të kenë mundësinë ta marrin atë FALAS. Është fare e thjeshtë, mjafton të ndiqni këto hapa:

 

  1. Apliko për Kartën Rinore online në këtë link.

  2. Krijo një llogari në EasyPay duke u regjistruar në këtë link, ose nëpërmjet aplikacioneve:

                   

  1. Kushtet që duhet të plotësoni:
  • Rimbush llogarinë në EasyPay me të paktën 400 lek ( kjo vlerë do të mbetet në llogarine tuaj dhe ju do të mund ta përdorni atë për të kryer pagesa në shërbime të ndryshme që ofron EasyPay). Për më shume informacion për pikat e rimbushjes së llogarisë ju lutem të klikoni këtu.
  • Duhet të jeni mbi 18 vjeç për tu regjistruar në EasyPay.
  1. Tërhiq Kartën Rinore pranë zyrave tona FALAS.