Home / Njoftime dhe Aktivitete / Dizajni më i mirë për materiale promovuese të Kartës Rinore

Dizajni më i mirë për materiale promovuese të Kartës Rinore

Qendra jofitimprurëse Youth Act, në kuadër të projektit me AMSHC “Karta rinore evropiane si një mjet për fuqizimin e vullnetarizmit rinor” shpalli konkursin :
“Dizajni më i mirë për materiale promovuese të Kartës Rinore Evropiane”.
Tre fituesit (i parë, i dytë dhe i tretë) të cilet do të shpërblehen në vlerë monetare janë:
Vendi i parë : Viola Jano
Vendi i dytë: Elvana Rajta
Vendi i tretë: Bela Mero
Falenderojmë të gjithë të rinjtë të cilët kanë marrë pjesë me idet e tyre krijuese.
Na ndiqni në ditët në vazhdim për konkurse të tjera të cilat do të shpallen nga Qendra jofitimprurëse Youth Act