Home / Njoftime dhe Aktivitete / Dita e verës!

Dita e verës!

Stafi i YouthAct sëbashku me vullnetarë të qendrës, ishin pjesë e festimeve të organizuara për Ditën e Verës..

Përgjatë tre ditëve arritëm të informojmë të rinjtë për ofertat dhe përfitimet që kanë nëse pajisen me Kartën Rinore Evropiane.
Nuk munguan dhe fotografitë që të rinjtë bënë me kartën tonë!

Ftojmë të gjithë të rinjtë nga mosha 14-30 vjec të aplikojnë për t’u bërë pjesë e rrjetit me 5 milion të rinjë në gjithë europën.

APLIKONI KETU —> www.kartarinore.al

Gëzuar Ditën e Verës!

14.03.2016