Home / Rubrikë / Zëri i të rinjve (Faqe 3)

Zëri i të rinjve

Të gjithë të rinjtë të cilët kanë pasion për të shkruar i ftojmë të dërgojnë materialet e tyre në adresën tonë: info@kartarinore.al

Ajo që dua… Nga Uendi

E dua moshën time, e dua rininë, energjinë, gjallërinë. Dua jetën e gjimnazit si në Gossip Girl. Të kem Louboutin-et e Blake Lively-t dhe cantën Chanel të Leighton Meester-it. Dua të eci në rrugët e New York-ut të Carrie Bradshaw-t. Dua të punoj në Wallstreet-in e Dicaprios, por të fle …

Lexo më shumë