Home / Oferta

Oferta

Udhëtimet për vitin e ri

Kalemi Travel & Tours  është pjesë e bizneseve të cilat mbështesin të rinjtë duke i ofruar zbritje cmimi. Për cdo paketë turistike Kalemi travel ofron 1000- 5000 lekë zbritje për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane.   Viti i Ri në Kolashin, 4 Ditë €145 Viti i Ri në Kolashin: Mbëritja …

Lexo më shumë

Për festa, dhuro një libër

Të dhurosh një libër është zgjedhja ideale.   Botimet Dudaj ofron 20% zbritje për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane. Këtu do të gjeni disa nga librat e fundit të cilat vijnë të sugjeruara nga Shtëpia Botuese “Dudaj”  si dhurata për miqtë dhe të afërmit tuaj.   Isabel Allende Ishulli nën det. …

Lexo më shumë

Udhëtoni më lirë për festat e fundvitit

Klubi Discover Albania është krijuar për të gjithë ata që dëshirojnë të njoihin vërtetë Shqipërinë. Ky klub organizon guida nga më të ndryshmet të cilat shtrihen në të gjithë territorin e shqipërisë dhe më tej. Festat e fundvitit dhe bora tashmë kanë mbërritur, dhe për ju Klubi Discover Albania ka përzgjedhur destinacionet më …

Lexo më shumë