Home / Njoftime dhe Evente (Faqe 4)

Njoftime dhe Evente

Aktiviteti Nr 4. Kulturë dhe Mobilitet

Në datën 1 Qershor, Qendra “Youth Act”  zhvilloi  aktivitetin me temë “Kulturë dhe Mobilitet’’ në shkollën Ndre Mjeda, Bushat. Ky aktivitet u mbajt në kuadër të projektit “Ngritja e Rrjetit të Profesionistëve të Rinj” me mbështetjen e Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile. Nxënësit e pranishëm  diskutuan sëbashku me përfaqësuesen …

Lexo më shumë

DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

Ju qe jeni me origjine nga bashkia e Klosit, dhe qe aktualisht nuk jetoni me aty, mund te kontribuoni me idete tuaja mbi vizionin e ketij qyteti per 15 vitet e ardhshme! Plotesoni kete  pyetesor: http://enketo.idra.al:13131/::YYo1 Nuk do ju marre me shume se 5 min por bashekpunimi juaj eshte shume …

Lexo më shumë

Albania’s Business Generation

Albania’s Business Generation është një nismë për zhvillimin e sipërmarrjes tek brezi aktual i të rinjve në Shqipëri. Ne organizojmë programe 8-ditore për të rinj 15-21 vjeç që të themelojnë sipërmarrjet e tyre të para nën mbikëqyrjen e profesionistëve me emër në fushën e sipërmarrjes. Përgjatë verës 2017 ABG do …

Lexo më shumë

Aktiviteti Nr 3. Tregu i punës dhe TVET

Në datën 22 Maj 2017 u zhvillua aktiviteti i tretë në kuadër të projektit “Ngritja e Rrjetit të Profesionistëve të Rinj” në qytetin e Durrësit. Ky projekt mbështetet nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC), dhe ka si qëllim nxitjen e punësimit dhe rritjen e aftësive të të rinjve …

Lexo më shumë

Aktiviteti Nr. 2 Edukim dhe Inovacion

  Ditën e premte datë 12 Maj 2017  pranë Qendrës Rinore në qytetin e Korçës, u zhvillua aktiviteti me titull “Edukim dhe Inovacion”. Ky është aktiviteti i dytë në kuadër të projektit “Ngritja e Rrjetit të Profesionistëve të Rinj”, projekt i mbështetur nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile, Ministria e …

Lexo më shumë

Koncert “Treni i tingujve”

  Qendra Kulturore Tirana, (Teatri Metropol) në kuadër të gamës së gjerë të aktiviteteve të ndryshme artistike, në datën 11/05/2017, ora 20:00, organizon koncertin recital “Treni i tingujve”, të pianistit Lambert Jorganxhi. Ky koncert është i katërti në rradhë i Qendrës Kulturore Tirana, pas koncerteve të muzikantëve, Gent Rushi me …

Lexo më shumë

Botime Dudaj, 20% Zbritje

E gjitha jetë Autor: Fabio Volo Gjinia: Roman Viti i botimit: 2017 Përktheu: Anja Cura Nr. faqe: 236 ISBN: 978-99943-0-485-1 Çmimi: 1000Lekë Sekreti i marrëdhënies në çift nuk është thjesht mbajtja gjallë e dashurisë, por gjetja e ekuilibrit të duhur midis dy personave në të cilët ne shndërrohemi duke jetuar …

Lexo më shumë

Aktiviteti Nr. 1 Aktivizëm dhe Vullnetarizëm

Në këtë event të rëndësishëm në Expo City – City Park u zhvilluan në sërë prezantimesh, workshope, dhe trajnime për të rinjtë nga e gjithë shqipëria që ndjekin studimet në shkollat profesionale të vendit. Qendra Jo-fitimprurëse Youth Act, me mbështetjen financiare të AMSHC (Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile) dhe …

Lexo më shumë