Home / Njoftime dhe Evente (Faqe 3)

Njoftime dhe Evente

Aktiviteti Nr. 1 Aktivizëm dhe Vullnetarizëm

Në këtë event të rëndësishëm në Expo City – City Park u zhvilluan në sërë prezantimesh, workshope, dhe trajnime për të rinjtë nga e gjithë shqipëria që ndjekin studimet në shkollat profesionale të vendit. Qendra Jo-fitimprurëse Youth Act, me mbështetjen financiare të AMSHC (Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile) dhe …

Lexo më shumë

Kujdesuni për shëndetin tuaj, Fizio Plus

  Fizio Plus është klinikë që ofron një shërbim profesional fizioterapeutik. Në klinikën Fizio Plus ju do të gjeni një staf të specializuar dhe të asistuar nga doktor të huaj. Klinika Fizio Plus ofron 30% zbritje për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane. Shërbimet e FIZIO PLUS : – Fizioterapi  nga …

Lexo më shumë

Dhurohen 200 Karta Rinore në qytetin e Korçës

  Ditën e shtunë, datë 8 prill 2017, u zhvillua në Korçë, në shkollën “Raqi Qirinxhi”, aktiviteti “Ditët e Hapura të Shkollës Qendër Komunitare”.Pjesë e projektit IADSA “Shkolla Qendër Komunitare”, në bashkëpunim me Institutin Shqiptar për Çështjet Publike dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, shkolla “Raqi Qirinxhi” hapi dyert …

Lexo më shumë

“39 Hapat”

  Komedia “39 Hapat” e njohur për suksesin e saj në Broduej, vjen premierë në Shqipëri dhe Ballkan. Në 14 Prill në Teatrin e Metropolit. Titulli: 39 Hapat Regjia: Qendrim Rijani As. Regji: Ina Elezi Interpretojne: Neritan Licaj, Florian Agalliu, Donald Shehu, Jonida Vokshi Muzikantë: Mardit Lleshi, Amri Hasanlliu, Skenografia: …

Lexo më shumë

Apliko tani dhe fito 500.000 ALL!​​

ADISA MOBILE APP Në kuadër të Javës së Inovacionit 13-21 Maj, ADISA organizon një konkurs për ideimin dhe zhvillimin e aplikacionit më të mirë lidhur me shërbimet publike. Aplikacioni ka për qëllim të informojë qytetarët për 420 shërbime publike, si dhe të mundësojë rezervimin e biletës për marrje shërbimi pranë …

Lexo më shumë

Programi Hubert H. Humphrey 2018-2019

  Ambasada e Shteteve të bashkuara të Amerikës pranon aplikime për Programin Hubert H. Humphrey për vitin akademik 2018 – 2019. Ky program u jep mundësinë personave që janë në mes të karrierës së tyre profesionale dhe me potencial udhëheqës të shkojnë në Shtetet e Bashkuara për një vit të …

Lexo më shumë

Vend Pune: Intermediate Web Developer

  VEND PUNE: INTERMEDIATE WEB DEVELOPER EasyPay Shpk shpall nje pozicion vakant pune prane departamentit te IT si Developer, i cili do të jetë pjesë e një ekipi që mirëmban dhe zhvillon aplikacione web duke përdorur teknologjinë . NET. Kandidatët duhet të kenë eksperiencë pune në projekte me C#, ASP.NET. …

Lexo më shumë