Home / Njoftime dhe Evente (Faqe 2)

Njoftime dhe Evente

Kërkohen vullnetarë për EVS në Itali

Projekt EVS në Itali! Periudha: Tetor 2018 – Gusht 2019 Parrocchia dei Santi Faustino e Giovita Chiari (BS) ITALY Kërkon 2-3 vullentarë të cilët janë të gatshëm të punojnë me bebe, fëmijë dhe adoleshentë. Aktivitetet në të cilët do të përfshihen vullnetarët janë: Aktivitete për fëmijë nga 1-3 vjeç tek …

Lexo më shumë

Praktikë profesionale 6 mujore

Zyra e Kontabilitet në Shkodër “Professional Accounting” do të zhvillojë praktika profesionale 6 mujore ( siguracionet do të paguhen me 3% plus pagë ). Në fund të praktikës 2 pjesëmarrësit më të mirë do të punësohen. Kanditatet duhet që të kenë përfunduar studimet për master shkencor në kontabilitet ose financë. Të interesuarit duhet …

Lexo më shumë

Shërbim Vullnetar Europian në Slloveni

  Qendra Rinore Trbovlje në Slloveni kërkon 2 vullnetarë për muajt Gusht dhe Shtator 2018 të cilët do të bëhen pjesë e Slovenian Cycle Trail që kalon përmes krahinës së Zavasjes. Vullentarët do të vendosin shënjuesa dhe tabela në një shteg rreth 100 km në krahinën e bukur të Zavasjes. …

Lexo më shumë

Trajnim me temë: “Teknikat e Negocimit në Biznes”

Tema: “Teknikat e Negocimit në Biznes” Përshkrimi: Negocimi në biznes është një atribut, aftësi dhe cilësi shumë e rëndësishme për te patur sukses. Marrëveshjet dhe arritjet mbi punë dhe objektiva të caktuara realizohen vetëm nëpërmjet negocimit ku të gjitha palët dalin të fituara. Për këtë arsye është e nevojshme që …

Lexo më shumë

Apliko tani! “IDEA -Challenge”

“IDEA -Challenge” Je sipërmarës? Ke një ide biznesi? Konkursi i Planit të Biznesit IDEA, i quajtur “IDEA -Challenge” do të ofrojë metodologjinë CEFE për të përmirësuar shërbimet e zhvillimit të biznesit në Shqipëri. Konkursi IDEA ofron një paketë të plotë mbështetjeje nëpërmjet seancave tërheqëse të trajnimit, coaching/këshillim, mentorim, si dhe …

Lexo më shumë

Shërbim vullnetar Evropian, 8 muaj në Letoni

Nëse jeni të rinj kreativ, pëlqeni turizmin, zbulimin e vendeve të reja dhe keni talent për të argëtuar fëmijët dhe familjet, projekti EVS “Talsi wow” është i duhuri për ju! Kërkohen 2 vullnetarë të cilët kanë dëshirë të kalojnë 8 muaj në Talsi, Letoni, një  vend fantastic për turizëm. Disa …

Lexo më shumë