Home / Njoftime dhe Evente (Faqe 17)

Njoftime dhe Evente

Creative Mornings Tirana “Etika”

Karta Rinore Evropiane ( YouthAct Albania ) është partnere e CreativeMornings Tirana dhe si e tillë ishte e pranishme në eventin e rradhës. Tema e muajit Shkurt për CreativeMornings Tirana ishte ETIKA. Kjo temë u zgjodh nga CM Madrid dhe design zyrtar i saj u krijua nga artisti CESS (César Cid). Eventi u mbajt si zakonisht …

Lexo më shumë

Histori suksesi nga Uendi Kodheli

Të premten, më datë 26 Shkurt, ka përfunduar trajnimi frytdhënës, i titulluar “50/50”, ku ndër rreth 20 të përzgjedhur ishte edhe vullnetarja e organizatës Youthact, Uendi Kodheli. Trajnimi u zhvillua në qytetin e Durrësit, gjatë 4 ditëve (23-26 Shkurt). Ai organizohej nga Drejtoria e Koordinimit të Politikave Rinore në Ministrinë …

Lexo më shumë

Apliko për Trajnime

Organizata DEV-AID, ka hapur fazën e aplikimit për pjesëmarrje në trajnimin imp!act Tirana, duke shkrirë metodën interaktive me edukimin jo-formal. Inkurajojmë të rinjtë e motivuar të aplikojnë për të ndryshuar përballjen e sfidave globale ne nivel lokal. Trajnimi imp!act Tirana do të mbahet në datat 18- 21 Maj 2016. Për …

Lexo më shumë

Thirrje per vullnetare EVS ne Spanje

Organizata Youth Act fton të gjithë vullnetarët dhe kartëmbajtësit të marrin pjesë në aplikimin për European Volunteering Service (EVS). Nëse dëshironi të përfitoni një pervojë pune, kjo është mundësia juaj!! Organizata Marroqui me qëndër në Malaga , Spanjë, sapo ka hapur thirrjen për vullnetarë EVS. Shërbimi Vullnetar Evropian, është pjesë e …

Lexo më shumë

OFERTË PUNE NGA AMA CONTACT CENTER

AMA CONTACT CENTER (call center) kerkon te punesoj 60 OPERATOR dhe 40 SUPERVIZOR Për fushat  ex klienti ENERGJI si dhe TELEFONI.( italisht ) Çmimi i ores se punes DERI NE 400 leke dhe kontrata DERI NE 2000 leke. BONUSE ditore , BONUSE javore , BONUSE mujore. Adress: Tirane ne bllok …

Lexo më shumë

Shërbimi i internship-eve

Spain internship (Internship në Spanjë) është një organizatë me përvojë në  kërkimin e internship-eve, duke gjetur mundësi të personalizuara për studentët. Me anë të bashkëpunimit me më shumë se 300 kompani në fusha të ndryshme, mund t’ju ofrojnë mundësitë më të mira për të marrë pjesë në një internship në …

Lexo më shumë

Thirrje për të gjithë liderat e rinj!

Jeni ju 16 – 18 vjeç deri në 25 Qershor 2016? Jeni i përkushtuar për të ndërtuar një Shqipëri me të mirë? Nëse jeni, atëherë jeni personi i duhur për të aplikuar në programin “Benjamin Franklin”. Ju mund të kaloni 4 javë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të …

Lexo më shumë

Histori Suksesi nga Denisa Rira

Sapo ka përfunduar me sukses Kursi I Trajnimit me titull “Don’t’Exclude, Lest’s Include”, ku Youth Act Albania ishte një ndër organizatat dërguese dhe u përfaqësua nga vullnetarja e qëndrës Denisa Rira. Kursi i trajnimit u zhvillua në qytetin e Mus në Turqi, dhe zgjati 8 ditë (5-12 Shkurt 2016) Pjesë …

Lexo më shumë