Home / Njoftime dhe Evente (Faqe 16)

Njoftime dhe Evente

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi

  Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi (GQRD) i përfaqësuar nga organizata joftimprurëse, aktivistë të shoqërisë civile, personalitete publike e qytetarë të thjeshtë, ju bën thirrje për të na u bashkuar në një tubim paqësor ditën e hënë, dt. 18 korrik, në ora 11.00 përpara Kuvendit të Shqipërisë (tek Blloku) …

Lexo më shumë

Njoftim për plotësimin e Formularit A1Z

Njoftim për plotësimin e Formularit A1Z nga të gjithë kandidatët që nuk kanë detyrime në Maturën Shtetërore Njoftohen të gjithë maturantët e viteve të kaluara, që i kanë shlyer të gjitha detyrimet e provimeve të detyruara dhe me zgjedhje të Maturës Shtetërore dhe nuk kanë aplikuar me formularin A1Z në …

Lexo më shumë

Top 5 Countries Where You Can Study for Free in 2016

Tuition Free Universities in Finland » According to studyinfinland.fi: There are currently no tuition fees charged in Finland, regardless of the level of studies and the nationality of the student however tuition fees for non-EU/EEA students will be introduced from autumn 2017 onwards for English-taught Bachelor’s or Master’s programmes. Doctoral level studies will …

Lexo më shumë

Pre-departure session

On July 12, 2016 at 11 am EducationUSA Advising Center in Albania will organize the Pre-departure orientation for the students that will continue their studies in the US this fall. The PDO is an information session on relevant issues that Albanian students need to know before going to the States. …

Lexo më shumë

Aktiviteti i rradhes në Innovation HUB – Njerëz Inovator dhe Networking

Në kuadër të projektit “Innovation HUB” zhvillohet ditën e Enjte me datë 7 Korrik ne orën 10:00 në ambientet e Innovation HUB aktiviteti Njerëz Inovator dhe Networking. Qëllimi i takimit është të orientojë të rinjtë dhe individët me ide novatore në zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve, si për tregje dhe konsumatorë ekzistues edhe për mundësi te reja. Synohet …

Lexo më shumë

Tirana FLET! Takim i Hapur ,28 Qershor 11:00–13:00 tek Qendra Rinore Tiranës

Tirana FLet! – është një iniciativë e ndërmarrë nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) në partneritet me Bashkinë e Tiranës, mbështetetur nga Leviz Albania. Kjo iniciativë synon të krijojë një realitet të ri të organizimeve komunitare, duke përafruar një dinamikë publike që fuqizon qytetarët në qeverisje. Nga njëra anë, nisma …

Lexo më shumë

Creative Mornings Tirana – Broken

Sot, më datë 24 Qershor 2016 në orën 09:30 pranë Godinës së Inovacionit, u zhvillua aktiviteti Creative Mornings me teme : “Broken”. Për të folur rreth kësaj teme është zgjedhur Sara Kapo, e cila mendon se thyerja e rregullave nuk është qëllim në vetvete, por një mënyrë për të sfiduar këtë …

Lexo më shumë

Udhëtim në Evropë 2016 – APLIKONI TANI!

Lëvizja MJAFT! në bashkëpunim me Robert Bosch Foundation dhe Balkan Trust for Democracy hap konkursin për projektin “UDHËTIM NË EVROPË ” për studentët shqiptarë  në vitin e tyre të fundit akademik. Synimi i këtij projekti është të mundësojë një udhëtim në Evropë për një grup prej studentëve më të mirë të …

Lexo më shumë

Shkëmbim Rajonal Shqipëri-Maqedoni

Aplikoni për të qënë pjesë e Shkëmbimit Rajonal Shqipëri-Maqedoni në kuadër të  RYCO (Regional Youth Cooperation Office) Rrjeti rajonal i Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut, Qendra për Bashkëpunim midis Ballkanit (LOJA) dhe Zyra  Rinore franko-gjermane, lançojnë thirrjen për aplikim për tre seminare që do të organizohen …

Lexo më shumë