Home / Njoftime dhe Evente (Faqe 10)

Njoftime dhe Evente

Hapen 1 mijë vende punë në administratë

  Përcaktohet numri i vendeve vakant në administratën publike. Janë në total 1082 vende bosh për punonjës në shërbimin civil në 17 ministri dhe drejtoritë në varësi të tyre. Janë katër kategori kryesore për pranimin e punonjësve të rinj në administratën publike përmes aplikimit në Drejtorinë e Administratës Publike. Aplikantët …

Lexo më shumë

DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

A jeni me origjine nga Klosi (Mat), Suc, Gurre apo Xiber, dhe jetoni tani diku tjeter brenda apo jashte Shqiperise? A e keni per zemer zhvillimin e zones suaj te origjines? A deshironi te kontribuoni me idete tuaja per zhvillimin kesaj zone? Plotesoni kete ankete te shkurter profilizimi dhe behuni …

Lexo më shumë

Teatër “Mendohu Xhakomino”

  DETAJET E EVENTIT Datat:  8 , 9 , 10 , 11 , 12 shkurt .Ora 19:00 Datat 16,17 ,18, 19 shkurt dhe 23 ,24 ,25, 26 shkurt. Shfaqja është një ngjarje për teatrin shqiptarë. Pjesmarrja e ikonës së Teatrit dhe filmit shqiptarë Robert NDRENIKA dhe një kast i mrekullueshëm …

Lexo më shumë

Dhuratat e duhura këtë Shën Valentin.

  Me ardhjen e muajit Shkurt të gjithëve na shkon mendja te festa e Shën Valentinit, dhe kur mendojmë festën fillojmë mendojmë edhe për dhuaratat që do t’i bëjme këtë vit. Karta Rinore Evropiane, ka disa sugjerime për të gjithë të dashuruarit të cilët nuk kanë menduar ende për dhuratën për partnerin/partneren e …

Lexo më shumë

Inovacion & Kinematografi

03 Shkurt 2017 – Innovation Hub Tirana  Ky Workshop do te jetë vendi I duhur për të rinj dhe të reja, jo vetem të interesuar në teknologjinë e informacionit dhe komunikimit, por edhe në ndërthurjen dhe avantazhet që ofron teknologjia në procesin krijues në fushat e artit dhe multimedias. Të …

Lexo më shumë

Thirrje për pjesëmarrës

Thirrje për aplikantë Akademia Verore Olympia | 09 – 19 Korrik 2017 Nafplio, Greqi   Akademia Verore Olympia (OSA) dhe Shoqata e Studimeve Ndërkombëtare Evropiane (EISA) kanë kënaqësinë për të njoftuar hapjen e aplikimeve për një mundësi unike arsimore për studentët e diplomuar, hulumtuesit dhe praktikantët e vegjël: Akademia Verore …

Lexo më shumë

Fillon aplikimi për përfitimin falas të bursave të studimit në Rusi

Të dashur maturantë dhe studentë shqiptarë! Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Rusisë dhe Agjencia Federale e Bashkëpunimit Humanitar Ndërkombëtar “Rossotrudniçestvo” njoftojnë fillimin e aplikimeve për përfitimin falas të bursave studimi për në universitetet më të mira ruse për vitin mësimor 2017-2018. Për listën e specializimeve, procedurën dhe afatin e …

Lexo më shumë

Mbrojtja ndërkombëtare e gjuhës angleze

  Njoftim!!! Në kuadrin e pergatitjes së studentëve për mbrojtjen ndërkombëtare të gjuhës angleze (kriter i nevojshëm për marrjen e diplomave në studimet e nivelit master dhe doktoraturë) po ju prezantojmë provimet ndërkombëtare të Cambridge Esol Examination – Cambridge English – KET, PET, FCE, CAE, CPE për General English dhe …

Lexo më shumë

MYSTERY @ CreativeMornings Tirana

Misteri është tema e janarit për 160 qytete të botës, që organizojnë CreativeMornings. Kjo temë është zgjedhur nga CM Houston. Për këtë temë do flasë lektori dhe artisti i njohur Shpend Bengu, të premten 27 janar, ora 9:30 në Laboratorin e Grafikës Artistike dhe Multimedias te Universiteti Europian i Tiranës. …

Lexo më shumë