Home / Njoftime dhe Evente

Njoftime dhe Evente

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Besnik Sykja” | Tiranë

Qendra Youth Act, zhvlloi aktivitetin me temë: “Mbjellja e Pemëve” dhe “Pastrimi qytetit” në ambientit përreth shkollës me nxënësit e gjimnazit “Besnik Sykja”, Tiranë. Aktivitetet zbatohen nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for …

Lexo më shumë

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë: “Mbjellja e Pemëve” në gjimnazin Ismail Qemali | Tiranë

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, zhvilloi aktivitetet e rradhës në gjimnazin “Ismail Qemali”, Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës të cilët janë angazhuar përgjatë gjithë këtij projekti dhe janë pjesë e klubit të vullnetarët, ku sëbashku me stafin …

Lexo më shumë

Aktivitet në gjimnazin “Andon Z. Cajupi” | Tiranë

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, zhvilloi sot aktivitetin me temë: Mbjellja e Pemëve në gjimnazin “Andon Z. Cajupi”.  Ky aktivitet u zhvillua nën spektrin e temës “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” dhe ka si qëllim aktivizimin e të rinjve në punë …

Lexo më shumë

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Sandër Prosi” | Tiranë

Dje, gjatë Mbjelljes së pemëve dhe Pastrimit të ambientit përreth shkollës, me nxënësit e shkollës së mesme “Sandër Prosi”. Aktivitetet zbatohen nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for …

Lexo më shumë

Akademia e StartUp-eve, thirrje për aplikime

Akademia e StartUp-eve Thirrje për Aplikime Për fazën e parë të programit pre-akselerues StartUp të akademisë tonë. Akademia e StartUp-eve si pjesë e BarletiHub në bashkëpunim me Universitetin Marin Barleti dhe aktorë të tjerë nga fusha e biznesit, fton të rinj entuziastë, me ide biznesi apo edhe me dëshirën për …

Lexo më shumë

Thirrje për të rinjtë e qytetit të Korçës

Qendra Youth Act është angazhuar në zbatimin e projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor”, financuar nga programet e BE-së dhe mbështetur nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) si dhe Bashkia Korçë.  Projekti, i cili fillon  më datë 1 Qershor 2019 dhe mbaron më 31 Dhjetor 2019, …

Lexo më shumë

Qendra Youth Act, hap thirrjen për Koordinator

 Qendra Youth Act, në mbështetje nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është angazhuar në zbatimin e projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor”, financuar nga programet e BE-së i cili fillon më datë 1 Qershor 2019 dhe mbaron më 31 Dhjetor 2019. Projekti synon avantazhimin e të rinjve …

Lexo më shumë

Sugjerimet e verës | Botimet Dudaj

Vera është koha ideale për të lexuar. Mund të përzgjidhni ata libra që stina e ngjeshur e dimrit nuk iu la kohë dhe të zhyteni në një botë krejt tjetër. Ja disa tituj nga Shtëpia Botuese “Dudaj” të cilat anëtarët e Kartës Rinore Evropiane i përfitojnë me 20% zbritje. “Becoming” …

Lexo më shumë