Home / Kurse dhe Trajnime (Faqe 12)

Kurse dhe Trajnime

Trajnim. Fuqia e të mësuarit joformal, Portugali

Datat: 5-10 Prill 2017 Afati i fundit për të aplikuar: 29 Janar 2017 Vendodhja: Janeiro de Cima- Fundao,Portugali Kursi pranon vetëm 30 praktikantë nga të rinjtë Erasmus+ Programe Aktive ne këto vende: Federata Ruse Ballkani Perëndimor Vende partnere në Lindje   Zhvillimin e impaktit të të mësuarit jo-formal, principet dhe …

Lexo më shumë

Shkëmbim rinor: Sill ndryshimin

  Datat: 6 – 15 Shkurt 2017 Vendodhja: Ohër, Maqedoni Lejohen të marrin pjesë: 2 pjesëmarrës të cilët vijnë nga Greqia, përfshirë këtu dhe 41 pjesëmarrës  nga: Serbia, Rumania, Maqedonia, Mbretëria e Bashkuar, Kosova, Shqipëria dhe Turqia. Afati i fundit i aplikimit: 3 Shkurt 2017 Programi i shkëmbimit për të rinjtë synon të sjellë sa …

Lexo më shumë

Konferencë në Serbi mbi Edukimin Jo-Formal

  Konferencë në  Sremski Karlovci, Serbi Datat e aktivitetit: 3-11 Shkurt 2017 Qëllimi i projektit “Përmirësimi cilësisë dhe efikasitetit të edukimit jo formal” është për rritjen e cilësisë së edukimit jo-formal tek të rinjtë në Ballkanin Perëndimor dhe vendet e BE-së. Aktivitetet e projektit do të rrisin kapacitetet  e punonjësve të rinj, trajnerëve,vullnetarëve …

Lexo më shumë

Kamp Informatike në Varshavë

  Afati I  fundit për aplikim: 25 Nëntor 2016 E hapur për: Gazetarë dixhital, bloggers dhe aktivistë CSO nga Shqipëria,Armenia, Azerbaxhani, Belarus, Bosnia, Bullgaria, Kroacia, Ceke, Estonia, Finlanda, Georgia, Greqia, Hungaria, Italia, Kazakistani, Kosova, Kirgizstan, Latvia, Lituania, Maqedonia, Moldova, Mali I Zi, Poloni, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Zvicra, Taxhikistan, Ukraina. …

Lexo më shumë