Home / Kurse dhe Trajnime (Faqe 11)

Kurse dhe Trajnime

Thirrje për 1 pjesmarrës në Beograd

The project will be held in Belgrade from 22.June till 29.June 2016. in Belgrade/Serbia (tomorrow). The project ''Coalition against mobbing'' aims to spread awareness about the problem of mobbing and high unemployment, to educate and to inform youth workers about the causes and consequences of mobbing.

Lexo më shumë

Shkollë Verore në Prespë!

Vetëm për  studentet e Fakultetit te Pyjeve, Universiteti Bujqesor i Tiranes, mund të aplikoni në shkollën verore ndërkufitare të Prespës. Afati i fundit është data 27 Qershor dhe aplikimet mund t’i nisni tek email k.koci@ppnea.org . Për të aplikuar nevojitet një CV personale dhe formulari i aplikimit, Shkolla verore organizohet …

Lexo më shumë

Kurs online – Menaxhimi i Projekteve

Kurs online mbi menaxhimin e projekteve! Përshkrimi i kursit Ky kurs online i cili ofrohet falas për menaxhimin profesional të projekteve nga Alison ofron një shqyrtim gjithëpërfshirës të menaxhimit të projektit, si metodologjia, vendosja e mjeteve dhe dokumentacionit. Gjithashtu ofron dhe ciklin jetësor të projektit, duke përfshirë analizën, planifikimin, projektimin …

Lexo më shumë

Urgjente! Thirrje për pjesëmarrës nga Shqipëria

Urgjente! Kërkohen 3 pjesëmarrës nga  Shqipëria për një trajnim në Beograd, Serbi. Trajnimi do të ketë pjesëmarrës nga Spanja, Polonia, Lituania, Italia, Rumania, Bullgaria, Turqia dhe Greqia Projekti do të zhvillohet në datat  22 Qershor deri më  29 Qershor 2016. në Beograd/Serbi Projekti  quhet ” Koalicioni kundër mobingut ” , …

Lexo më shumë