Home / Keshilla

Keshilla

Sugjerimet e verës | Botimet Dudaj

Vera është koha ideale për të lexuar. Mund të përzgjidhni ata libra që stina e ngjeshur e dimrit nuk iu la kohë dhe të zhyteni në një botë krejt tjetër. Ja disa tituj nga Shtëpia Botuese “Dudaj” të cilat anëtarët e Kartës Rinore Evropiane i përfitojnë me 20% zbritje. “Becoming” …

Lexo më shumë