Home / Internship (Faqe 2)

Internship

Internship 3 mujor i paguar në Finlandë

  Internship 3 mujor i paguar në Finlandë  Thirrje hapur për Ambasadorë nga e gjithë bota *Ship The Startup Festival është ngjarja më e madhe që zhvillohet në pjesën Juglindore Finlandës. Ajo ka për qëllim të lidhë të brezin e ardhshëm të sipërmarrësve me mentorët më të mirë nga e  …

Lexo më shumë

Internship në Gjermani.

  Intership në lidhje me biznesin Gjerman i ofron të rinjve të diplomuar dhe studenteve nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia mundësinë për praktikë nga tre deri në 6 muaj  pranë disa kompanive kryesore Gjermane. Praktikantët fitojnë një përvojë të mirë në kulturën e …

Lexo më shumë

Internship në Brno, ÇEKI – Erasmus StartUp

Organizata pritëse: KoPlac Afati i fundit i aplikimit: 2016-07-11 Informacion i përgjithshëm Kohëzgjatja : 3 Muaj  Angazhimi: Me kohë të plotë Kriteret: Aftësi të mira në gjuhën angleze Studime të larta në : Dizajn, Administrim Biznesi, Shkenca kompjuterike & IT Përshkrimi  A dëshironi të drejtoni vetë ju biznesin tuaj? A keni …

Lexo më shumë

Intership gjatë verës në veri të Portugalisë…

A dëshiron ta shpenzosh verën tënde duke jetuar në një ferme kreative ne veri te Portugalisë duke mesuar se si të gjenerosh të ardhura online/pasive me guidë personale që të ndihmojë të mësosh se si të hapësh biznesit tënd online? Ky është shansi jot!! Gjatë dy muajve do të jetë …

Lexo më shumë