Home / Internship

Internship

Intership i paguar në Tunizi

Periudha e intershipit : 1 Korrik 2017- 1 Tetor 2017 Akomodimi i mbuluar nga organizatorët Paga: 320 Euro në muaj Programi AIESEC ofron një mundësi të shkëlqyer për të rinjtë që kanë aftësi shumë të mira në anglisht. Nëse deshironi të kaloni një aventurë fantastike këtë verë, Tunizia ofron një …

Lexo më shumë

Ke ide inovative? Apliko për praktikë mësimore!

Jepi mundësi të ardhmes tënde! Je përdorues i rregullt i portalit unik e-Albania? Je ende duke kryer studimet apo sapo i ke përfunduar ato? Ke menduar shpesh se diçka nuk shkon siç duhet në portalin e-Albania, por nuk të është dhënë mundësia të shprehësh sugjerimin tënd? Atëherë na kontakto menjëherë …

Lexo më shumë

Internship në Komitetin e Bretton Woods, Uashington

  Mundësi Internshipi në Komitetin e Bretton Woods në Uashington, DC, USA Afati i fundit për të aplikuar: 30 Prill 2017 Vendi: Shtetet e Bashkuara. Komiteti Bretton Woods, është rrjet jo partiak e qytetarëve të shquar global, e cila punon për të demonstruar vlerën e bashkëpunimit ekonomik ndërkombëtar dhe për …

Lexo më shumë

Praktikë në Ministrinë e Punëve të jashtme.

  Mundësi për të bërë praktikë në MPJ në periudhën shkurt- qershor 2017. Ministria e Punëve të Jashtme kërkon të rekrutojë praktikantë për periudhën shkurt- qershor 2017.     Aktivitetet e parashikuara: Praktikantët pranë MPJ do të ndihmojnë me punë kërkimore dhe mbështetëse në një nga Drejtoritë e mëposhtme:         …

Lexo më shumë

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq

Afati i aplikimit:  10 Janar 2017 E hapur për: kandidatët me diplomë Master dhe interes në aksione humanitare  Pozicioni shpërblehet me kontratë një-vjeçare Përshkrim Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq Kombëtar dhe Gjysmëhënës së Kuqe të punojnë së bashku në mbarë botën për të ndihmuar njerëzit të gjejnë familjarët e tyre …

Lexo më shumë

Thirrje për Praktikë Janar – Mars 2017

Lëvizja Europiane në Shqipëri ka kënaqësinë t’ju njoftojë për mundësinë për të aplikuar për një praktikë 3-mujore duke filluar nga janari i vitit të ri 2017. Kjo mundësi është e hapur për të gjithë të rinjtë e interesuar për t’u bërë pjesë e një eksperience pune, duke u angazhuar në fusha …

Lexo më shumë

Programi Masterit & Internshipit në SHBA

Fondacioni i Zhvillimit Shqiptaro Amerikan (AADF), ka krijuar programin Master & Internship për të siguruar  profesionistëve të rinj shqiptarë dhe menaxherëve të rinj një mundësi unike për praktika profesionale dhe program master në fushën e studimeve të Arsimit , Menaxhimit, TIK dhe Inovacion, Menaxhimit të Projekteve, Sipërmarrje, turizmi kulturor dhe eko-turizmi. …

Lexo më shumë

Radio Internship në Nantes, Francë

  Afati: Procesi i aplikimit në vazhdim Hapur për : individë të nivelit të lartë dygjuhësh (në frëngjisht) Studentët e Gazetarisë, Media & Komunikimi, Shkencave Politike apo Studime Evropiane; të interesuar në çështjet evropiane. Vendi/Datat: 27 Shkurt – 13 Korrik 2017 Nantes, Francë   Përshkrim EURADIONANTES është një media e …

Lexo më shumë

Internship 3 mujor i paguar në Finlandë

  Internship 3 mujor i paguar në Finlandë  Thirrje hapur për Ambasadorë nga e gjithë bota *Ship The Startup Festival është ngjarja më e madhe që zhvillohet në pjesën Juglindore Finlandës. Ajo ka për qëllim të lidhë të brezin e ardhshëm të sipërmarrësve me mentorët më të mirë nga e  …

Lexo më shumë