Home / Histrori Suksesi

Histrori Suksesi

Trajnimi “Peace of Cake” në Londër

Sapo u mbyll me sukses të plotë dhe një trajnim tjetër, titulluar “Peace of Cake” me temë kryesore zgjidhjen e konflikteve nga një perspective unike, duke identifikuar ndryshimet midis kombësive të ndryshme. Ky trajnim u mbajt në datat 19.01.2017-27.01.201, në Londër, Angli.     Qendra Youth Act ishte organizatë partnere …

Lexo më shumë

Shkëmbimi Rinor “Include Me”

Është mbyllur me sukses të plotë Shkembimi Rinor, titulluar “Include Me” me temë kryesore diskriminimin, mbajtuar në datat 18.11.2016-25.11.2016, në Paralimni, Qipro. Me përfaqësues të 15 vendeve të Evropës si Shqipëria, Italia, Maqedonia, Kroacia, Armenia, Greqia, Spanja, Qipro, Sllovakia, Bullgaria, Polonia, Estonia, Ukraina, Hungaria dhe Rumania, “Include Me”, ishte një …

Lexo më shumë

Histori Suksesi ne Slloveni!

Youth Act Center u përfaqësua nga dy  vullnetarë në Konferencën Europiane mbi politikat që zbatohen në luftën kundër alkoolit e cila u mbajt në Ljubjane, Slloveni. Në këtë konferencë e cila kishte si pjesëmarrës rreth njëqind të rinj nga gjithë Europa e jo vetëm (ishin prezentë dhe dy të rinj …

Lexo më shumë

Histori Suksesi “Dialogue Among Colours”

Shqipëria ishte e pranishme në shkëmbimin Dialog Among Colours, e përfaqësuar nga një grup prej 6 pjesëtarësh nga qendra YouthAct. Shkëmbimi u zhvillua në qytetin e Bursës, Turqi, gjatë 10 ditëve (11-20 Maj). Ai organizohej me qëllim nxitjen e bashkëpunimit dhe komunikimit mes të rinjve përmes këmbimit të informacionit dhe …

Lexo më shumë

Histori suksesi nga Uendi Kodheli

Të premten, më datë 26 Shkurt, ka përfunduar trajnimi frytdhënës, i titulluar “50/50”, ku ndër rreth 20 të përzgjedhur ishte edhe vullnetarja e organizatës Youthact, Uendi Kodheli. Trajnimi u zhvillua në qytetin e Durrësit, gjatë 4 ditëve (23-26 Shkurt). Ai organizohej nga Drejtoria e Koordinimit të Politikave Rinore në Ministrinë …

Lexo më shumë

Histori Suksesi nga Denisa Rira

Sapo ka përfunduar me sukses Kursi I Trajnimit me titull “Don’t’Exclude, Lest’s Include”, ku Youth Act Albania ishte një ndër organizatat dërguese dhe u përfaqësua nga vullnetarja e qëndrës Denisa Rira. Kursi i trajnimit u zhvillua në qytetin e Mus në Turqi, dhe zgjati 8 ditë (5-12 Shkurt 2016) Pjesë …

Lexo më shumë