Home / Bursa (Faqe 7)

Bursa

Bursa në Universitetin Lund, Suedi

Hapet thirrja për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Lund, Suedi Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Lund, Suedi për vitin akdemik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin …

Lexo më shumë

BURSË NË PROJEKTIN EUROWEB+

  THIRRJE PËR APLIKIM PËR BURSË NË PROJEKTIN EUROWEB+ Jeni të interesuar për të studiuar jashtë shtetit në një program Master? Projekti Euroweb + e mundëson këtë gjë. Projekti Euroweb + konsiston në një skemë bursash dhe është vazhdim i projektit Euroweb i programit Erasmus Mundus. Më datë 1 Nëntor …

Lexo më shumë

BURSË NË PROGRAMIN MASTER SERP+

    THIRRJE PËR APLIKIM PËR BURSË NË PROGRAMIN MASTER SERP+ Programi Master SERP + ka hapur thirrjen për aplikim për bursa. Ky program ofrohet në gjuhën angleze, zgjat 2 vjet si dhe është i fokusuar në fushën e kimisë dhe kimisë fizike. Skema e mobilitetit është si më poshtë: …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Janinës

  Hapet Thirja për Aplikime për Studentët në Universitetin e Janinës, Greqi, në Kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e dytë të vitit akademik 2016-2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e …

Lexo më shumë

Certifikatë në 3 niveleve (fillestar , i mesëm , i avancuar)

  Afati I fundit : Aplikimet vazhdojnë deri sa të caktohet një datë. E hapur për: Secilin që interesohet në fushën e njohurive dhe transfertave teknologjike. Kostot: Skema online e certificatës/ Asnjë detyrim paraprak deri në fund te vitit 2016.   Përshkrimi: Certifikata profesionale është një garanci për njohje internacionale …

Lexo më shumë

Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin e Pavias, Itali

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetein e Pavias, Itali Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pavias, Itali. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime Kohëzagjatja e …

Lexo më shumë

Bursa për studentët në Republikën Çeke

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetein Masaryk në Republikën Çeke Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime …

Lexo më shumë

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Kuadër të Programit Erasmus+ në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Eberswalde në Gjermani. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor; – Master; Kohëzagjatja e bursave: – Bachelor (6 …

Lexo më shumë