Home / Bursa (Faqe 6)

Bursa

Sesioni 32 dhe 33 i Kongresit në Strasburg.

Afati i fundit: 10 Janar 2017. E hapur për: Të rinjë,qytetarë të shteteve anëtare të  Këshillit Europian. Bursa: Përfshin kostot e udhëtimit dhe jetesës.   Përshkrimi: Kongresi i autoriteteve lokale dhe rajonale i Këshillit të Europës fton një pjesëmarrës për cdo shtet që është anëtar i Këshillit të Europës, në sesionet 32 dhe 33 …

Lexo më shumë

Qeveria jep 1800 bursa për studentët. Kriteret e përfitimit.

VENDIM  PËR  PËRCAKTIMIN E KRITEREVE PËR PËRFITIMIN E BURSAVE NGA FONDI I MBËSHTETJES STUDENTORE PËR STUDENËT E SHKËLQYER, STUDENTËT QË STUDIOJNË NË PROGRAME STUDIMI NË FUSHAT PRIORITARE DHE STUDENTËT NË NEVOJË. Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të nenit 112, të ligjit nr.80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin …

Lexo më shumë

Bursë në Univesitetin e Oxford-it.

  Gazeta e Universitetit Oxford Shkalla Master dhe doktoraturë   Afati për të aplikuar: 6 Janar – 20 Janar 2017 Vendi: Studime në Angli Kursi fillon në Tetor 2017   Përshkrim i shkurtër: Fondi Klarendon është një  skemë bursë e madhe, për të diplomuarit nga universiteti, e cila ofrohet në …

Lexo më shumë

Bursa në Lublin-it, Poloni

  Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Shkollën e Lartë të Sipërmarrjes dhe Administrimit të Lublin-it, Poloni në kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Shkollën e Lartë të …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Almerias, Spanjë

  Hapet Thirrja për Bursa për studentët në kuadër të Programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, Spanjë Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Almerias në Spanjë. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Lund, Suedi

Hapet thirrja për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Lund, Suedi Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Lund, Suedi për vitin akdemik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin …

Lexo më shumë

BURSË NË PROJEKTIN EUROWEB+

  THIRRJE PËR APLIKIM PËR BURSË NË PROJEKTIN EUROWEB+ Jeni të interesuar për të studiuar jashtë shtetit në një program Master? Projekti Euroweb + e mundëson këtë gjë. Projekti Euroweb + konsiston në një skemë bursash dhe është vazhdim i projektit Euroweb i programit Erasmus Mundus. Më datë 1 Nëntor …

Lexo më shumë

BURSË NË PROGRAMIN MASTER SERP+

    THIRRJE PËR APLIKIM PËR BURSË NË PROGRAMIN MASTER SERP+ Programi Master SERP + ka hapur thirrjen për aplikim për bursa. Ky program ofrohet në gjuhën angleze, zgjat 2 vjet si dhe është i fokusuar në fushën e kimisë dhe kimisë fizike. Skema e mobilitetit është si më poshtë: …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Janinës

  Hapet Thirja për Aplikime për Studentët në Universitetin e Janinës, Greqi, në Kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e dytë të vitit akademik 2016-2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e …

Lexo më shumë

Certifikatë në 3 niveleve (fillestar , i mesëm , i avancuar)

  Afati I fundit : Aplikimet vazhdojnë deri sa të caktohet një datë. E hapur për: Secilin që interesohet në fushën e njohurive dhe transfertave teknologjike. Kostot: Skema online e certificatës/ Asnjë detyrim paraprak deri në fund te vitit 2016.   Përshkrimi: Certifikata profesionale është një garanci për njohje internacionale …

Lexo më shumë