Home / Bursa (Faqe 5)

Bursa

Bursa në Universitetin e La Sapienzës në Itali

  Hapet Thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sapienzes në Itali, në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për studentët e UT-së për studime, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime – …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Anadollit, Turqi

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për vitin akademik 2017-2018 Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për semestrin e I-rë …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Torinos, Itali

Afati i fundit për aplikim: 21 Mars 2017 Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Torinos, Itali Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Torinos, Itali …

Lexo më shumë

Kolegjet dhe Universitetet Amerikane që ofrojnë bursa për studentët ndërkombëtarë.

  1.Universiteti Amerikan Ky universitet ofron një numër të caktuar Bursash Merite për studentët ndërkombëtarë që kanë treguar rezultate të larta në testimet përkatëse.Bursat e Meritës  variojnë nga  $6,000 në $25,000 për një vit akademik.Më shumë detaje rreth afateve dhe aplikimit klikoni këtu: American University Scholarships   2.Kolegji Amherst. Kolegji Amherst aktualisht …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Padovës, Itali

Afati për aplikime: 21 Prill 2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Padovës, Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime për semestrin …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Saint-Louis, Bruksel, Belgjikë

Afati për aplikim: 31 Mars 2017 Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Saint-Louis, Bruksel, Belgjikë për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Kohëzagjatja e bursave: – Bachelor …

Lexo më shumë

Bursa për Studentët në Universitetin Huelva, Spanjë

  Afati për aplikim: 15 Prill 2017 VAZHDON TË JETË E HAPUR THIRRJA për Bursa për Studentët në Universitetin Huelva, Spanjë në Kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të Programit Erasmus + vazhdon të jetë e hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Pavias, në Itali

  Afati për aplikim:16 Mars 2017  Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në Universitetin e Pavias, në Itali, për vitin akademik 2017-2018 Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pavias, Itali. Llojet …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Aegean, Athinë, Greqi

  Afati për aplikim: 02 Mars 2017 Hapet thirrja për bursa për Studentët dhe Stafin Akademik për mësimdhënie të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Aegean, Athinë, Greqi për semestrin e II-të të vitit akademik 2016-2017 Në kuadër të Programit Erasmus+ është hapur thirrja për …

Lexo më shumë

Bursa për studentët në Universitetin e Bolonjës, Itali

Afati për aplikim: 31 Mars 2017 Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët dhe stafin akademik në Universitetin e Bolonjës, Itali Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Bolonjës …

Lexo më shumë