Home / Bursa (Faqe 2)

Bursa

Bursa në Universitetin Vilnius, Lituani

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës, në Universitetin e Vilniusit, Lituani. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: Master; Kohëzgjatja e bursave: Master (5 muaj); Fushat e studimit: …

Lexo më shumë

Bursa për studentët në Universitetin e Bolonjës, Itali

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin e Bolonjës, Itali Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Bolonjës në Itali për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019. Llojet e …

Lexo më shumë

Bursa për studentët në Universitetin e Luksemburgut

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Luksemburgut për vitin akademik 2018-2019. Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbimin e studentëve për studime; Kohëzgjatja e bursave: – Master (5 muaj); Fushat e studimit: – Financë; – …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Graz-it në Austri

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Graz-it në Austri për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Graz-it, në kuadër të programit Erasmus +, për studentët e UT-së për studime, për …

Lexo më shumë

Bursa për studentë në Universitetin Bandirma Onyedi në Turqi

Në kuadër të programit Mevlana Exchange hapet thirrja për aplikim për bursa shkëmbimi për studentët  për vitin akademik 2018-2019. Mevlana Exchange Programme është një program i cili mundëson shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Bandirma Onyedi Eylul në Turqi. Studentët e nivelit bachelor  nga …

Lexo më shumë

Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, në Spanjë

Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Alemerias në kuadër të programit Erasmus +, për studentët e Universitetit të Tiranës për studime, për vitin akademik 2018-2019. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: Bachelor Kohëzgjatja e …

Lexo më shumë

Bursë studimi në dy universitete të mirënjohura në Hungari

Mundësi burse dhe studimi nga FAO për të gjithë të rinjtë qe duan të ndjekin studime në blegtori, menaxhimin e ujit dhe bujqësi, në Universitetin e Debrecen ose në Universitetin Szent Istvan, dy universitete të mirënjohura në Hungari.   Kurset e mëposhtëme për Masterat e Shkencave për vitin akademik 2018-2019 …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Las Palmas De Gran Canaria, Spanjë

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Universitetin Las Palmas De Gran Canaria, Spanjë në kuadër të Programit Erasmus + për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019. Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në …

Lexo më shumë

Hapen aplikimet për Studime univeristare dhe pasuniversitare në Universitetin Amerikan të Selanikut

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Selanikut (ACT) ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime universitare (BA) 4-vjeçare në Universitetin Amerikan të Selanikut, dhe përstudime pasuniversitare Master një vjecar, për vitin akademik 2018-2019. Degët që ofrohen: Në nivelin Bachelor: Administrim Bisnes (BS) (me specializim në Finance, Biznes Ndërkombëtar,  …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Kuadër të Programit Erasmus+ në Universitetin Eberswalde, Gjermani Në kuadër të Programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për semestrin e dytë të vitit akademik për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Eberswalde në Gjermani. Llojet e mobilitetit …

Lexo më shumë

Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin Masaryk në Republikën Çeke Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës në UniversitetinMasaryk në Republikën Çeke. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për …

Lexo më shumë