Bursa, Kurse dhe Trajnime

Kurs online – Menaxhimi i Projekteve

Kurs online mbi menaxhimin e projekteve! Përshkrimi i kursit Ky kurs online i cili ofrohet falas për menaxhimin profesional të projekteve nga Alison ofron një shqyrtim gjithëpërfshirës të menaxhimit të projektit, si metodologjia, vendosja e mjeteve dhe dokumentacionit. Gjithashtu ofron dhe ciklin jetësor të projektit, duke përfshirë analizën, planifikimin, projektimin …

Lexo më shumë

Urgjente! Thirrje për pjesëmarrës nga Shqipëria

Urgjente! Kërkohen 3 pjesëmarrës nga  Shqipëria për një trajnim në Beograd, Serbi. Trajnimi do të ketë pjesëmarrës nga Spanja, Polonia, Lituania, Italia, Rumania, Bullgaria, Turqia dhe Greqia Projekti do të zhvillohet në datat  22 Qershor deri më  29 Qershor 2016. në Beograd/Serbi Projekti  quhet ” Koalicioni kundër mobingut ” , …

Lexo më shumë

Informacion lidhur me studimet në Europë

Studimet në Finlandë (Doktoraturë Falas) Bazuar në  studyinfinland.fi Pavarësisht nivelit te studimit, dhe për të gjithë personat me kombësi Evropiane, në Finlandë për momentin nuk ka tarifa pagese për studimin, ndërsa për të gjithë studentët me kombësi jo-evropiane, do të prezantohen të gjitha tarifat në vjeshtën e 2017 mbi studimet …

Lexo më shumë

Bursa e vetme në botë mbi ‘bëmat e mira’ mbështetur nga të rinjtë dhe liderët në edukim.

Programi i Bursave” Uniplaces” ka hapur thirrjen për studentët të cilët duan të përfitojnë një semester jashtë vendit. Aplikimet janë të hapura deri më 3 Korrik. Organizatat në nivel ndërkombëtar në sektorët e Rinisë dhe të Arsimit janë duke mbështetur Uniplaces në edicionin e 3-të bursave botërore. Bursat “Uniplaces”  përfshihen …

Lexo më shumë