Bursa, Kurse dhe Trajnime

Bursa në Lublin-it, Poloni

  Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Shkollën e Lartë të Sipërmarrjes dhe Administrimit të Lublin-it, Poloni në kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Shkollën e Lartë të …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin e Almerias, Spanjë

  Hapet Thirrja për Bursa për studentët në kuadër të Programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, Spanjë Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Almerias në Spanjë. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – …

Lexo më shumë

Bursa në Universitetin Lund, Suedi

Hapet thirrja për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Lund, Suedi Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Lund, Suedi për vitin akdemik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin …

Lexo më shumë