Home / Njoftime dhe Aktivitete / Bursë Fotografie 2018

Bursë Fotografie 2018

Afati i fundit për të aplikuar: 31 August 2018
E hapur për: fotograf mbi 18 vjeç nga të gjithë vendet
Çmimi: 1000 USD

Përshkrimi

PhotogrVphy Grant është një iniciativë jo-fitimprurëse drejtuar nga PhotogrVphy Magazine. PhotogrVphy Grant është një platformë e cila ju lejon ju të fitoni ekperiencë dhe të hyni në botën e fotografëve profesional. Artistët kanë mundësinë të shtynë karrierën e tyre përpara dhe të njihen nga galeritë e artit, media dhe institucioneve kulturore nga të gjithë vendet.

Në edicionin e vitit 2018, ju mund të paraqesni punën tuaj në kategoritë e mëposhtme: Trup, Klima, Jeta e përditshme, Ekperimental, Urban.

Pranueshmëria:

  • Fotografët do të jenë të moshës mbi 18 vjeç nga të gjithë vendet;
  • Nuk ka asnjë tarifë regjitrimi, Aplikimi është falas për këtë grant.

Çmimi

– Fituesi do të marrë 1000 USD;
– Të gjithë finalistët do të marrin Certifikatë Arritje.

Si të aplikoj?

– deri në 10 fotografi në 1 projekt
– aplikanti mund të dorëzojë vetëm 1 projekt
– përshkruani projektin me minimumi 50 fjalë në anglisht
– files duhet të jenë JPG me 1100 pixels wide
– kornizat, firmat dhe shënime të tjera nuk janë të lejuara.

Regjistrohu këtu

Për më shumë informacion klikoni në faqen zyrtare.