Home / Njoftime dhe Aktivitete / Apliko për Trajnime

Apliko për Trajnime

10410854_241197002748181_1450002382842266104_n

Organizata DEV-AID, ka hapur fazën e aplikimit për pjesëmarrje në trajnimin imp!act Tirana, duke shkrirë metodën interaktive me edukimin jo-formal.

Inkurajojmë të rinjtë e motivuar të aplikojnë për të ndryshuar përballjen e sfidave globale ne nivel lokal. Trajnimi imp!act Tirana do të mbahet në datat 18- 21 Maj 2016.

Për t’u informuar më shumë rreth përmbajtjes së trajnimit, zhvillimit dhe kritereve të seleksionimit

lexoni këtu imp!act Training Event Tirana

Afati i fundit për dorëzimin e Forme Aplikimi imp!act Training Event TIRANA është dita e shtune,  datë 30 Prill 2016.

Nga www.devaid.al