Home / Njoftime dhe Aktivitete / Albania’s Business Generation

Albania’s Business Generation

Albania’s Business Generation është një nismë për zhvillimin e sipërmarrjes tek brezi aktual i të rinjve në Shqipëri. Ne organizojmë programe 8-ditore për të rinj 15-21 vjeç që të themelojnë sipërmarrjet e tyre të para nën mbikëqyrjen e profesionistëve me emër në fushën e sipërmarrjes.

Përgjatë verës 2017 ABG do organizojë 2 seksione 8-ditore të kampit të sipërmarrjes për të rinj 15-21 vjeç. Pjesëmarrësit do të ndahen në skuadra dhe do trajnohen nga profesionistë vendas nga fusha të ndryshme të biznesit. Përgjatë 8 ditëve, grupet e krijuara do të punojnë që nga ideimi deri tek ngritja e sipërmarrjeve.

Skuadrave fituese do ju mundësohet të përdorin ambjentet dhe burimet e Innovation Hub Tirana për 6 muaj për zhvillimin e idesë së tyre!

APLIKO