Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktivitet nga Ambasada Amerikane

Aktivitet nga Ambasada Amerikane

15443152_10154225594960838_6114394261817837867_o

 

Më 9 Dhjetor, Ambasadori Lu mori pjesë në aktivitetin e hapjes së Programit “Roli mbikqyrës dhe advokues i shoqërisë civile.” Aktiviteti mblodhi së bashku më shumë se tetëdhjetë përfaqësues dhe aktivistë të shoqërisë civile. Duke ju drejtuar pjesmarrësve Ambasadori Lu theksoi se “duam që të jeni “rojtarë” të ashpër. Duam që të jeni të prerë dhe të pavarur. Dhe që të jeni të guximshëm.”

Organizata Youth Act u perfaqësua me sloganin e saj:

“Ne jemi Energji. Kemi një potencial të madh rinor që duhet ti krijojmë hapësira për ide, praktika dhe rezultate të prekshme, që duhen mbështetur dhe inkurajuar, sepse nëpërmjet rinisë e ardhmja shpalos një pafundësi mundësish. Rinia nuk hesht, ajo vepron dhe ndryshon. Ne jemi Rinia që Vepron, dhe synojme fuqizimin e të rinjvë nëpërmjet aktivizimit, mobilitetit rinor, informimit dhe vullnetarizmit.”

15419719_10154225601040838_8070180150867009433_o