Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktivitet me temë: Demokracia dhe Qeverisja e mirë

Aktivitet me temë: Demokracia dhe Qeverisja e mirë

Qendra Youth Act, në kuadër të zbatimit të projektit të IADSA-s  “The SociAL Community House” në bashkëpunim me Bashkinë e Roskovecit zhvilloi aktivitetin me temë: “Demokracia dhe Qeverisja e mirë”.