Home / Njoftime dhe Aktivitete / Keni pasion për të shkruar!?

Keni pasion për të shkruar!?

Jeni të rinj dhe keni talent në të shkruar?
 
Karta Rinore ju jep mundësinë dhe hapsirë në faqen tonë www.kartarinore.al për të postuar cdo mendim tuajin, analizë ose këshillë për cështje të ndryshme rinore.
 
Dërgoni artikullin tuaj duke u bërë kështu pjesë e të rinjve aktiv të cilët kontribuojnë për një jetë më të mirë.