Home / Njoftime dhe Aktivitete / 2 mundësi fantastike vullnetarizmi për të rinjtë në Lituani

2 mundësi fantastike vullnetarizmi për të rinjtë në Lituani

 

Jeni gati për 9-muaj aventurë në Marijampolė, Lituani? Të motivuar të punoni me të rinjtë/fëmijët dhe gati për të njohur kultura të reja? Jeni të hapur për të përfituar eksperiencë dhe miq të rinj? Apliko për shërbimin vullnetar në një prej dy mundësive dhe bëhu një prej të rinjve të cilët do të ndjekin këtë eksperiencë.

Të gjithë të interesuarit të shprehin interesin e tyre në adresën [email protected] duke dërguar CV dhe një letër motivimi.

Afati i fundit për të aplikuar: 25.09.2022

Më shumë informacion do të gjeni duke klikuar më poshtë.

Suvalkijos saulytes 2022

Suduva 2022